Ανάλυση του κλάδου των τυροκομικών προϊόντων με βάση το υπόδειγμα του M. Porter : η περίπτωση ελληνικής επιχείρησης /
από: Γρίβα, Μανθούλα Ι.
Στοιχεία έκδοσης: (2009)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Greek cheeses: a tradition of centuries /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Στοιχεία έκδοσης: |
Athens:
National Daire Committee of Greece,
1991.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
637.358 AN |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Ανάλυση του κλάδου των τυροκομικών προϊόντων με βάση το υπόδειγμα του M. Porter : η περίπτωση ελληνικής επιχείρησης /
από: Γρίβα, Μανθούλα Ι.
Στοιχεία έκδοσης: (2009) -
Η ελληνική τέχνη του 20ού αιώνα : ζωγραφική, γλυπτική /
από: Παπανικολάου, Μιλτιάδης Μ., 1949-
Στοιχεία έκδοσης: (2006) -
Feta made in Greece, πολιτική εξαγωγών : case study η φέτα ΜΕΒΓΑΛ /
από: Σαχίνογλου, Φωτεινή.
Στοιχεία έκδοσης: (2006) -
Τυροκομία /
Στοιχεία έκδοσης: (1990) -
Greece is wonderful : 50 years of European being /
Στοιχεία έκδοσης: (2007)