Παραπομπή APA
Αρβανίτης, Κ. (2001). Εστιατόριο: Oργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας (1η εκδ.). Αθήνα: Εκδόσεις Προπομπός.
Παραπομπή Chicago StyleΑρβανίτης, Κώστας. Εστιατόριο: Oργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας. 1η εκδ. Αθήνα: Εκδόσεις Προπομπός, 2001.
Παραπομπή MLAΑρβανίτης, Κώστας. Εστιατόριο: Oργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας. 1η εκδ. Αθήνα: Εκδόσεις Προπομπός, 2001.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.