Εστιατόριο : oργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας /
Κύριος συγγραφέας: | Αρβανίτης, Κώστας. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Προπομπός,
2001.
|
Έκδοση: | 1η εκδ. |
Ταξινομικός αριθμός: |
647.95068 ΑΡ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Φυσική περιγραφή: |
270 σ. : εικ. ; 24 εκ. |
---|---|
Βιβλιογραφία: |
Περιέχει βιβλιογραφία. |
ISBN: |
9607860187 |