Εστιατόριο : oργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας /

Κύριος συγγραφέας: Αρβανίτης, Κώστας.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Αθήνα : Εκδόσεις Προπομπός, 2001.
Έκδοση: 1η εκδ.
Ταξινομικός αριθμός: 647.95068 ΑΡ
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
καταχωρήστε σχόλιο πρώτοι!
Το σχόλιό σας