Κοστολόγηση : τροφίμων, ποτών, εργασίας, για ξενοδοχεία & εστιατόρια /
| Κύριος συγγραφέας: | Dittmer, Paul R. |
|---|---|
| Άλλοι συγγραφείς: | Griffin, Gerald G., 1936-, Αποστολοπούλου, Αντιγόνη, |
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Στοιχεία έκδοσης: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Έλλην,
1999.
|
| Έκδοση: | 5η έκδ. |
| Ταξινομικός αριθμός: |
647.950681 DI ΜΤΦ |
| Θέματα: | |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
| Περιγραφή τεκμηρίου: |
Tίτλος πρωτοτύπου: Principles of food, beverage, and labor cost controls for hotels and restaurants. |
|---|---|
| Φυσική περιγραφή: |
578 σ. ; 24 εκ. |
| ISBN: |
9602864354 |


