Κοστολόγηση : τροφίμων, ποτών, εργασίας, για ξενοδοχεία & εστιατόρια /

Κύριος συγγραφέας: Dittmer, Paul R.
Άλλοι συγγραφείς: Griffin, Gerald G., 1936-, Αποστολοπούλου, Αντιγόνη,
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Αθήνα : Εκδόσεις Έλλην, 1999.
Έκδοση: 5η έκδ.
Ταξινομικός αριθμός: 647.950681 DI ΜΤΦ
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
Περιγραφή τεκμηρίου: Tίτλος πρωτοτύπου: Principles of food, beverage, and labor cost controls for hotels and restaurants.
Φυσική περιγραφή: 578 σ. ; 24 εκ.
ISBN: 9602864354