Κοστολόγηση : τροφίμων, ποτών, εργασίας, για ξενοδοχεία & εστιατόρια /
Κύριος συγγραφέας: | Dittmer, Paul R. |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Griffin, Gerald G., 1936-, Αποστολοπούλου, Αντιγόνη, |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Έλλην,
1999.
|
Έκδοση: | 5η έκδ. |
Ταξινομικός αριθμός: |
647.950681 DI ΜΤΦ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Περιγραφή τεκμηρίου: |
Tίτλος πρωτοτύπου: Principles of food, beverage, and labor cost controls for hotels and restaurants. |
---|---|
Φυσική περιγραφή: |
578 σ. ; 24 εκ. |
ISBN: |
9602864354 |