Εστιατόριο : oργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας /
από: Αρβανίτης, Κώστας.
Στοιχεία έκδοσης: (2001)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Κοστολόγηση : τροφίμων, ποτών, εργασίας, για ξενοδοχεία & εστιατόρια /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Dittmer, Paul R. |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Griffin, Gerald G., 1936-, Αποστολοπούλου, Αντιγόνη, |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Έλλην,
1999.
|
Έκδοση: | 5η έκδ. |
Ταξινομικός αριθμός: |
647.950681 DI ΜΤΦ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Εστιατόριο : oργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας /
από: Αρβανίτης, Κώστας.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Εστιατόριο : διοίκηση και oργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων /
από: Αρβανίτης, Κώστας.
Στοιχεία έκδοσης: (2016) -
Μελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης εστιατορίου σε περιοχή των Αθηνών /
από: Μαρκόπουλος, Γεώργιος Η.
Στοιχεία έκδοσης: (2004) -
Αξιοποίηση ολυμπιακού ακινήτου : ίδρυση εστιατορίου πολυτελείας στο ολυμπιακό κέντρο Ν. Φαλήρου /
από: Κατσαφάδος, Κωνσταντίνος Ι.
Στοιχεία έκδοσης: (2006) -
Το στρατηγικό management στον κλάδο γρήγορης εστίασης. Μελέτη περίπτωσης της εταιρείας Γρηγόρης Μικρογεύματα Α.Β.Ε.Ε. /
από: Μακρίδης, Γεώργιος Ν.
Στοιχεία έκδοσης: (2010)