Κοστολόγηση : τροφίμων, ποτών, εργασίας, για ξενοδοχεία & εστιατόρια /

Κύριος συγγραφέας: Dittmer, Paul R.
Άλλοι συγγραφείς: Griffin, Gerald G., 1936-, Αποστολοπούλου, Αντιγόνη,
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Αθήνα : Εκδόσεις Έλλην, 1999.
Έκδοση: 5η έκδ.
Ταξινομικός αριθμός: 647.950681 DI ΜΤΦ
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 01202nam a22002291a 4500
001 1/19235
008 020529s1999 gr 000 0 gre d
020 |a 9602864354 
035 |l 19800 
040 |a GR-PeUP 
082 0 0 |a 647.950681 DI ΜΤΦ 
100 1 |a Dittmer, Paul R. 
245 1 0 |a Κοστολόγηση :  |b τροφίμων, ποτών, εργασίας, για ξενοδοχεία & εστιατόρια /  |c Paul R. Dittmer, Gerald G. Griffin ; μετάφραση Αντιγόνη Αποστολοπούλου. 
250 |a 5η έκδ. 
260 |a Αθήνα :  |b Εκδόσεις Έλλην,  |c 1999. 
300 |a 578 σ. ;  |c 24 εκ. 
500 |a Tίτλος πρωτοτύπου: Principles of food, beverage, and labor cost controls for hotels and restaurants. 
650 4 |a Ξενοδοχεία  |x Διοίκηση και οργάνωση. 
650 4 |a Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ.  |x Διοίκηση και οργάνωση. 
700 1 |a Griffin, Gerald G.,  |d 1936- 
700 1 |a Αποστολοπούλου, Αντιγόνη,  |e μετ. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c MAIN  |e 20040709  |h 647.950681 DI ΜΤΦ  |p 00139490  |q 00139490  |t LOAN  |y 0  |4 1