|
|
|
|
LEADER |
01202nam a22002291a 4500 |
001 |
1/19235 |
008 |
020529s1999 gr 000 0 gre d |
020 |
|
|
|a 9602864354
|
035 |
|
|
|l 19800
|
040 |
|
|
|a GR-PeUP
|
082 |
0 |
0 |
|a 647.950681 DI ΜΤΦ
|
100 |
1 |
|
|a Dittmer, Paul R.
|
245 |
1 |
0 |
|a Κοστολόγηση :
|b τροφίμων, ποτών, εργασίας, για ξενοδοχεία & εστιατόρια /
|c Paul R. Dittmer, Gerald G. Griffin ; μετάφραση Αντιγόνη Αποστολοπούλου.
|
250 |
|
|
|a 5η έκδ.
|
260 |
|
|
|a Αθήνα :
|b Εκδόσεις Έλλην,
|c 1999.
|
300 |
|
|
|a 578 σ. ;
|c 24 εκ.
|
500 |
|
|
|a Tίτλος πρωτοτύπου: Principles of food, beverage, and labor cost controls for hotels and restaurants.
|
650 |
|
4 |
|a Ξενοδοχεία
|x Διοίκηση και οργάνωση.
|
650 |
|
4 |
|a Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ.
|x Διοίκηση και οργάνωση.
|
700 |
1 |
|
|a Griffin, Gerald G.,
|d 1936-
|
700 |
1 |
|
|a Αποστολοπούλου, Αντιγόνη,
|e μετ.
|
852 |
|
|
|a INST
|b UNIPILB
|c MAIN
|e 20040709
|h 647.950681 DI ΜΤΦ
|p 00139490
|q 00139490
|t LOAN
|y 0
|4 1
|