Σχεδιασμός μενού και θέματα υγιεινής στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων /

Κύριος συγγραφέας: Μπουζάλας, Αλέξανδρος Δ.
Corporate συγγραφέας: Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: [X.τ.] : [χ.ό.], 2003
Ταξινομικός αριθμός: 647.95068 ΜΠ
Θέματα:
Διαθέσιμο Online: http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/156
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
Φυσική περιγραφή: 201 σ. : πίν. ; 30 εκ. + 1 δισκέτα Η/Υ.
Βιβλιογραφία: Περιέχει βιβλιογραφία