Food and beverage management : διοίκηση και έλεγχος - τιμολόγηση στον επισιτικό τομέα των ξενοδοχείων /
από: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (2019)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Σχεδιασμός μενού και θέματα υγιεινής στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Μπουζάλας, Αλέξανδρος Δ. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
[X.τ.] :
[χ.ό.],
2003
|
Ταξινομικός αριθμός: |
647.95068 ΜΠ |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/156 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Food and beverage management : διοίκηση και έλεγχος - τιμολόγηση στον επισιτικό τομέα των ξενοδοχείων /
από: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (2019) -
Food and beverage management : διοίκηση και έλεγχος - τιμολόγηση στον επισιτικό τομέα των ξενοδοχείων /
από: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (2005) -
Εστιατόριο : oργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας /
από: Αρβανίτης, Κώστας.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων /
από: Τζωρακολευθεράκης, Ζαχαρίας Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (1999) -
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων : Οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων /
από: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (1997)