Σχεδιασμός μενού και θέματα υγιεινής στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων /

Κύριος συγγραφέας: Μπουζάλας, Αλέξανδρος Δ.
Corporate συγγραφέας: Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: [X.τ.] : [χ.ό.], 2003
Ταξινομικός αριθμός: 647.95068 ΜΠ
Θέματα:
Διαθέσιμο Online: http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/156
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 01524nam a22002651a 4500
001 1/22125
008 030703s2003 gr a bm 00010 gre d
035 |l 22831 
040 |a GR-PeUP 
082 0 0 |a 647.95068 ΜΠ 
100 1 |a Μπουζάλας, Αλέξανδρος Δ. 
245 1 0 |a Σχεδιασμός μενού και θέματα υγιεινής στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων /  |c Αλέξανδρος Δ. Μπουζάλας 
260 |a [X.τ.] :  |b [χ.ό.],  |c 2003 
300 |a 201 σ. :  |b πίν. ;  |c 30 εκ. +  |e 1 δισκέτα Η/Υ. 
502 |a Διατριβή (Δ.Ε.)--Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2003. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφία 
650 4 |a Διατριβές. 
650 4 |a Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ.  |x Διοίκηση και οργάνωση. 
650 4 |a Κατάλογοι φαγητών. 
650 4 |a Διαχείριση υπηρεσίας σίτισης. 
650 4 |a Food service management. 
710 2 |a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c DISS  |e 20040709  |h 647.95068 ΜΠ  |p 00141004  |q 00141004  |t NOLOAN  |y 23  |4 1 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c DISS  |e 20040709  |h 647.95068 ΜΠ  |p 00141005  |q 00141005  |t NOLOAN  |y 23  |4 2 
856 4 1 |u http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/156