|
|
|
|
LEADER |
01524nam a22002651a 4500 |
001 |
1/22125 |
008 |
030703s2003 gr a bm 00010 gre d |
035 |
|
|
|l 22831
|
040 |
|
|
|a GR-PeUP
|
082 |
0 |
0 |
|a 647.95068 ΜΠ
|
100 |
1 |
|
|a Μπουζάλας, Αλέξανδρος Δ.
|
245 |
1 |
0 |
|a Σχεδιασμός μενού και θέματα υγιεινής στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων /
|c Αλέξανδρος Δ. Μπουζάλας
|
260 |
|
|
|a [X.τ.] :
|b [χ.ό.],
|c 2003
|
300 |
|
|
|a 201 σ. :
|b πίν. ;
|c 30 εκ. +
|e 1 δισκέτα Η/Υ.
|
502 |
|
|
|a Διατριβή (Δ.Ε.)--Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2003.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφία
|
650 |
|
4 |
|a Διατριβές.
|
650 |
|
4 |
|a Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ.
|x Διοίκηση και οργάνωση.
|
650 |
|
4 |
|a Κατάλογοι φαγητών.
|
650 |
|
4 |
|a Διαχείριση υπηρεσίας σίτισης.
|
650 |
|
4 |
|a Food service management.
|
710 |
2 |
|
|a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
|
852 |
|
|
|a INST
|b UNIPILB
|c DISS
|e 20040709
|h 647.95068 ΜΠ
|p 00141004
|q 00141004
|t NOLOAN
|y 23
|4 1
|
852 |
|
|
|a INST
|b UNIPILB
|c DISS
|e 20040709
|h 647.95068 ΜΠ
|p 00141005
|q 00141005
|t NOLOAN
|y 23
|4 2
|
856 |
4 |
1 |
|u http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/156
|