Σχεδιασμός μενού και θέματα υγιεινής στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων /
| Κύριος συγγραφέας: | Μπουζάλας, Αλέξανδρος Δ. |
|---|---|
| Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Στοιχεία έκδοσης: |
[X.τ.] :
[χ.ό.],
2003
|
| Ταξινομικός αριθμός: |
647.95068 ΜΠ |
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/156 |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
καταχωρήστε σχόλιο πρώτοι!