Σχεδιασμός μενού και θέματα υγιεινής στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων /
Κύριος συγγραφέας: | Μπουζάλας, Αλέξανδρος Δ. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
[X.τ.] :
[χ.ό.],
2003
|
Ταξινομικός αριθμός: |
647.95068 ΜΠ |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/156 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Διαδίκτυο
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/156UNIPILB
Ταξινομικός #: |
647.95068 ΜΠ |
---|---|
Αντίγραφο 1 | |
Αντίγραφο 2 |