Εστιατόριο : διοίκηση και oργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων /
από: Αρβανίτης, Κώστας.
Στοιχεία έκδοσης: (2016)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Εστιατόριο : oργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Αρβανίτης, Κώστας. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Προπομπός,
2001.
|
Έκδοση: | 1η εκδ. |
Ταξινομικός αριθμός: |
647.95068 ΑΡ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Εστιατόριο : διοίκηση και oργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων /
από: Αρβανίτης, Κώστας.
Στοιχεία έκδοσης: (2016) -
Κοστολόγηση : τροφίμων, ποτών, εργασίας, για ξενοδοχεία & εστιατόρια /
από: Dittmer, Paul R.
Στοιχεία έκδοσης: (1999) -
Σχεδιασμός μενού και θέματα υγιεινής στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων /
από: Μπουζάλας, Αλέξανδρος Δ.
Στοιχεία έκδοσης: (2003) -
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων : Οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων /
από: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (1997) -
Μελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης εστιατορίου σε περιοχή των Αθηνών /
από: Μαρκόπουλος, Γεώργιος Η.
Στοιχεία έκδοσης: (2004)