Εστιατόριο : oργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας /
| Κύριος συγγραφέας: | Αρβανίτης, Κώστας. |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Στοιχεία έκδοσης: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Προπομπός,
2001.
|
| Έκδοση: | 1η εκδ. |
| Ταξινομικός αριθμός: |
647.95068 ΑΡ |
| Θέματα: | |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
UNIPILB
| Ταξινομικός #: |
647.95068 ΑΡ |
|---|---|
| Αντίγραφο 1 |


