Εστιατόριο : oργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας /
| Κύριος συγγραφέας: | Αρβανίτης, Κώστας. |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Στοιχεία έκδοσης: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Προπομπός,
2001.
|
| Έκδοση: | 1η εκδ. |
| Ταξινομικός αριθμός: |
647.95068 ΑΡ |
| Θέματα: | |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
| LEADER | 00945nam a22001931a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 1/19192 | ||
| 008 | 020731s2001 gr a b 0 0 0 gre d | ||
| 020 | |a 9607860187 | ||
| 035 | |l 19756 | ||
| 040 | |a GR-PeUP | ||
| 082 | 0 | 0 | |a 647.95068 ΑΡ |
| 100 | 1 | |a Αρβανίτης, Κώστας. | |
| 245 | 1 | 0 | |a Εστιατόριο : |b oργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας / |c Κώστας Αρβανίτης. |
| 250 | |a 1η εκδ. | ||
| 260 | |a Αθήνα : |b Εκδόσεις Προπομπός, |c 2001. | ||
| 300 | |a 270 σ. : |b εικ. ; |c 24 εκ. | ||
| 504 | |a Περιέχει βιβλιογραφία. | ||
| 650 | 4 | |a Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ. |x Διοίκηση και οργάνωση. | |
| 852 | |a INST |b UNIPILB |c MAIN |e 20040709 |h 647.95068 ΑΡ |p 00139694 |q 00139694 |t LOAN |y 0 |4 1 | ||


