Εστιατόριο : oργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας /

Κύριος συγγραφέας: Αρβανίτης, Κώστας.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Αθήνα : Εκδόσεις Προπομπός, 2001.
Έκδοση: 1η εκδ.
Ταξινομικός αριθμός: 647.95068 ΑΡ
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 00945nam a22001931a 4500
001 1/19192
008 020731s2001 gr a b 0 0 0 gre d
020 |a 9607860187 
035 |l 19756 
040 |a GR-PeUP 
082 0 0 |a 647.95068 ΑΡ 
100 1 |a Αρβανίτης, Κώστας. 
245 1 0 |a Εστιατόριο :  |b oργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας /  |c Κώστας Αρβανίτης. 
250 |a 1η εκδ. 
260 |a Αθήνα :  |b Εκδόσεις Προπομπός,  |c 2001. 
300 |a 270 σ. :  |b εικ. ;  |c 24 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφία. 
650 4 |a Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ.  |x Διοίκηση και οργάνωση. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c MAIN  |e 20040709  |h 647.95068 ΑΡ  |p 00139694  |q 00139694  |t LOAN  |y 0  |4 1