Συγχωνεύσεις και αξαγορές στον ελληνικό κλάδο τροφίμων: είδη, κίνητρα και κριτήρια επιτυχίας των συνγχωνεύσεων και εξαγορών και περαδείγματα ενοποιήσεων μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων παραγωγής και εμπορίας τροφίμων /

Κύριος συγγραφέας: Φραγκίσκου, Αργυρώ Φ.
Corporate συγγραφέας: Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Πειραιάς : [χ.ό.], 2005
Ταξινομικός αριθμός: 363.19 ΦΡΑ
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 01543nam a2200205 4500
001 1/22245
008 040211s2005 gr mb 000 0 gre d
035 |l 23127 
082 0 0 |a 363.19 ΦΡΑ 
100 1 |a Φραγκίσκου, Αργυρώ Φ. 
245 1 0 |a Συγχωνεύσεις και αξαγορές στον ελληνικό κλάδο τροφίμων:  |b είδη, κίνητρα και κριτήρια επιτυχίας των συνγχωνεύσεων και εξαγορών και περαδείγματα ενοποιήσεων μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων παραγωγής και εμπορίας τροφίμων /  |c Φραγκίσκου, Αργυρώ Φ. 
260 |a Πειραιάς :  |b [χ.ό.],  |c 2005 
300 |a 113 σ. :  |b εικ. ;  |c 30 εκ. +  |e 1 οπτικό δίσκο λέιζερ Η/Υ 
502 |a Διατριβή (Δ.Ε.)--Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2005 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφία 
650 4 |a Διατριβές. 
650 4 |a Τροφή  |x Βιομηχανία και εμπόριο  |x Ενοποίηση και συγχώνευση. 
650 4 |a Εταιρείες  |x Ενοποίηση και συγχώνευση. 
710 2 |a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c DISS  |e 20051020  |h 363.19 ΦΡΑ  |p 00149738  |q 00149738  |t NOLOAN  |y 23  |4 1