Working conditions in the European meat processing industry/
από: Nossent, S. M.
Στοιχεία έκδοσης: (1995)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Meat consumption in the European Community
Αποθηκεύτηκε σε:
| Corporate συγγραφέας: | Commission of the European Communities. |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | English |
| Στοιχεία έκδοσης: |
Luxembourg:
Office for Official Publications of the European Communities,
1994
|
| Ταξινομικός αριθμός: |
KET 364 MEA |
| Θέματα: | |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Working conditions in the European meat processing industry/
από: Nossent, S. M.
Στοιχεία έκδοσης: (1995) -
Electrical and mechanical engineering directory
Στοιχεία έκδοσης: (2000) -
Encyclopedia of meat sciences
Στοιχεία έκδοσης: (2004) -
Περισσότερα αποτελέσματα με λιγότερα μέσα : πράσινη βίβλος για την ενεργειακή απόδοση
Στοιχεία έκδοσης: (2005) -
Principles and methods of the energy balance sheets /
Στοιχεία έκδοσης: (1988)


