Ανακοίνωση της Επιτροπής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στο Συμβούλιο με τα τρόφιμα και συστατικά τροφίμων τα οποία επιτρέπεται να υποβάλλονται σε επεξεργασία με ιοντίζουσα ακτινοβολία στην Κοινότητα/
Corporate συγγραφέας: | Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο:
Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων,
8. 8.2001
|
Διαθέσιμο Online: |
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2001:0472:FIN:EL:PDF |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Φυσική περιγραφή: |
13 σελ. |
---|---|
ISSN: |
0254-1483 0254-1475 |