Ανακοίνωση της Επιτροπής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στο Συμβούλιο με τα τρόφιμα και συστατικά τροφίμων τα οποία επιτρέπεται να υποβάλλονται σε επεξεργασία με ιοντίζουσα ακτινοβολία στην Κοινότητα/

Corporate συγγραφέας: Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο: Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, 8. 8.2001
Διαθέσιμο Online: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2001:0472:FIN:EL:PDF
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
Φυσική περιγραφή: 13 σελ.
ISSN: 0254-1483
0254-1475