Έκθεση της Επιτροπής σχετικά με την πρόσληψη πρόσθετων τροφίμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση:

Corporate συγγραφέας: Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο: Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, 1.10.2001
Διαθέσιμο Online: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2001:0542:FIN:EL:PDF
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
Φυσική περιγραφή: 34 σελ.
ISSN: 0254-1483