Γνωμοδότηση της Επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 251, παράγραφος 2, στοιχείο γ) της σύνθηκης ΕΚ, επί των τροπολογιών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην κοινή θέση του Συμβουλίου σχετικά με την πρόταση οδηγίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με τα προϊόντα του κακάου και σοκολάτας που προορίζονται για την ανθρώπινη κατανάλωση: περί τροποποιήσεως της πρότασης της Επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 250, παράγραφος 2 της συνθήκης ΕΚ/
Corporate συγγραφέας: | Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο:
Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων,
15.5.2000
|
Διαθέσιμο Online: |
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2000:0286:FIN:EL:PDF |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
LEADER | 01780nam a22001931a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1/30541 | ||
008 | s2000 lu f 00010 gre d | ||
022 | 0 | |a 0254-1483 | |
028 | 3 | 1 | |a 1996/0112 (COD) |
028 | 3 | 1 | |a KT-CO-00-221-GR-C |
035 | |l 32708 | ||
040 | |a GR-PeUP | ||
084 | - | - | |2 KET |a COM (2000) 286 τελικό |
110 | 2 | |a Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. | |
245 | 1 | 0 | |a Γνωμοδότηση της Επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 251, παράγραφος 2, στοιχείο γ) της σύνθηκης ΕΚ, επί των τροπολογιών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην κοινή θέση του Συμβουλίου σχετικά με την πρόταση οδηγίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με τα προϊόντα του κακάου και σοκολάτας που προορίζονται για την ανθρώπινη κατανάλωση: |b περί τροποποιήσεως της πρότασης της Επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 250, παράγραφος 2 της συνθήκης ΕΚ/ |c Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων |
260 | 0 | |a Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο: |b Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, |c 15.5.2000 | |
300 | |a 24 σελ. | ||
852 | |a INST |b UNIPILB |c KET |e 20060823 |h COM (2000) 286 |p COM (2000) 286 |q COM (2000) 286 |t NOLOAN |y 23 |4 1 | ||
856 | 4 | 1 | |u http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2000:0286:FIN:EL:PDF |