Μπλέτσα, Α. Π., & Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. (2008). Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων οργάνωσης και ελέγχου του τμήματος food and beverage στη ελληνική ξενοδοχειακή επιχείρηση. Πειραιάς: [χ.ό.].
Παραπομπή Chicago StyleΜπλέτσα, Άννα Π., and Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων οργάνωσης και ελέγχου του τμήματος Food and Beverage στη ελληνική ξενοδοχειακή επιχείρηση. Πειραιάς: [χ.ό.], 2008.
Παραπομπή MLAΜπλέτσα, Άννα Π., and Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων οργάνωσης και ελέγχου του τμήματος Food and Beverage στη ελληνική ξενοδοχειακή επιχείρηση. Πειραιάς: [χ.ό.], 2008.