Food : from farm to fork statistics.
Corporate συγγραφέας: | European Commission. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Στοιχεία έκδοσης: |
Λουξεμβούργο :
Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων,
2008.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
ΚΕΤ 338.1'094 FOO |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
LEADER | 00714nam a2200181 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1/35929 | ||
008 | 251108s2008 lu 000 0 eng | ||
020 | |a 97892790087363 | ||
035 | |l 38450 | ||
040 | |a GR-PeUP | ||
082 | 0 | 0 | |a ΚΕΤ 338.1'094 FOO |
245 | 0 | 0 | |a Food : |b from farm to fork statistics. |
260 | |a Λουξεμβούργο : |b Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, |c 2008. | ||
300 | |a 192 σ. : |c 21 εκ. | ||
650 | 4 | |a Food industry and trade |z European Union countries. | |
650 | 4 | |a Farm produce |x Statistics. | |
710 | 1 | |a European Commission. | |
852 | |a INST |b UNIPILB |c KET |e 20081125 |h ΚΕΤ 338.1'094 FOO |p 00156782 |q 00156782 |t LOAN |y 0 |4 1 |