Food, economics, and health

Κύριος συγγραφέας: Bhargava, Alok.
Μορφή: Ηλεκτρονική πηγή
Γλώσσα: English
Στοιχεία έκδοσης: Oxford ; New York : Oxford University Press, 2008.
Θέματα:
Διαθέσιμο Online: http://www.loc.gov/catdir/toc/fy0805/2008299729.html
http://www.oxfordscholarship.com/oso/public/content/economicsfinance/9780199269143/toc.html
http://dx.doi.org/10.1093/acprof:oso/9780199269143.001.0001
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 01234nam a2200301 a 4500
001 1/38618
008 080702s2008 enk b 001 0 eng
020 |a 9780199269143 (ebook) 
035 |l 41262 
040 |a GR-PeUP 
041 |a eng 
100 1 |a Bhargava, Alok. 
245 1 0 |a Food, economics, and health  |h [electronic resource] /  |c Alok Bhargava. 
260 |a Oxford ;  |a New York :  |b Oxford University Press,  |c 2008. 
300 |a Ένα html e-book. 
533 |a Ηλεκτρονικό βιβλίο  |e Τρόπος πρόσβασης μέσω διαδικτύου. 
650 4 |a Food. 
650 4 |a Food  |x Economic aspects. 
650 4 |a Nutrition. 
650 4 |a Diet in disease. 
650 4 |a Nutritionally induced diseases. 
650 4 |a Food supply. 
655 4 |a Electronic books. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c EBOOKS  |e 20100310  |p 00b41262  |q 00b41262  |t ONLINE  |y 0 
856 4 1 |3 Πίνακας περιεχομένων  |u http://www.loc.gov/catdir/toc/fy0805/2008299729.html 
856 4 0 |u http://www.oxfordscholarship.com/oso/public/content/economicsfinance/9780199269143/toc.html 
856 4 0 |u http://dx.doi.org/10.1093/acprof:oso/9780199269143.001.0001 
856 4 |d /webopac/covers/02/41262_9780199269143.jpg  |z (ebook)