Design of experiments using the Taguchi approach : 16 steps to product and process improvement /
από: Roy, Ranjit K., 1947-
Στοιχεία έκδοσης: (2001)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Design and analysis of sensory optimization
This book discusses experimental designs which are very useful in sensory and consumer testing. As an added feature this coverage is fully illustrated with real-life examples. In addition, the importance of fractional factorial designs are explained more fully than in books now available. The heart...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Gacula, Maximo C. |
---|---|
Μορφή: | Ηλεκτρονική πηγή |
Γλώσσα: | English |
Στοιχεία έκδοσης: |
Trumbull, Conn., USA :
Food & Nutrition Press,
c2008
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/9780470385012 http://dx.doi.org/10.1002/9780470385012 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Design of experiments using the Taguchi approach : 16 steps to product and process improvement /
από: Roy, Ranjit K., 1947-
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Statistical quality design and control : contemporary concepts and methods /
από: DeVor, Richard E.
Στοιχεία έκδοσης: (2007) -
Intoduction to Statistical quality control /
από: Montgomery, Douglas C.
Στοιχεία έκδοσης: (1997) -
Intoduction to Statistical quality control /
από: Montgomery, Douglas C.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Student resource manual to accompany introduction to statistical quality control /
από: Montgomery, Douglas C.
Στοιχεία έκδοσης: (2005)