Αξιοποίηση των στεμφύλων (στερεά υπολείμματα οινοποίησης) σε μονάδες παραγωγής εκχυλισμάτων σταφυλής πλούσιων σε πολυφαινόλες /
από: Τιτάκης - Καρτσωνάκης, Γεώργιος.
Στοιχεία έκδοσης: (2006)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Faces of Greek wine /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Τζίτζη, Μαρία. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Αθήνα :
Νεφέλη,
2018.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
641.22 ΤΖΙ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Αξιοποίηση των στεμφύλων (στερεά υπολείμματα οινοποίησης) σε μονάδες παραγωγής εκχυλισμάτων σταφυλής πλούσιων σε πολυφαινόλες /
από: Τιτάκης - Καρτσωνάκης, Γεώργιος.
Στοιχεία έκδοσης: (2006) -
Τέχνη και τεχνική στα αμπέλια και τους οινεώνες της Β. Ελλάδας : Θ' τριήμερο εργασίας, Αδριανή Δράμας, 25-27 Ιουνίου 1999
Στοιχεία έκδοσης: (2002) -
Οινοτουρισμός /
από: Ταμανίδη, Δέσποινα.
Στοιχεία έκδοσης: (2008) -
Είναι ορθή η διαχείριση της στηριξης μέτρων επένδυσης και προώθησης στον αμπελοοινικό τομέα από την ΕΕ και αποδεικνύονται τα αποτελέσματα της όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα των οίνων της ΕΕ; : (υποβαλλόμενη δυνάμει του άρθρου 287, παράγραφος 4, δεύτερο εδάφιο, ΣΛΕΕ) /
Στοιχεία έκδοσης: (2014) -
Συμβολή της αμπέλου και του οίνου εις τον πολιτισμόν της Ελλάδος και της ανατολικής Μεσογείου /
από: Λογοθέτης, Βασίλειος Χ.
Στοιχεία έκδοσης: (1974)