Working conditions in the European meat processing industry/

Κύριος συγγραφέας: Nossent, S. M.
Corporate συγγραφέας: European Foundation for the Improvement of Living and Working Conditions (Eurofound).
Άλλοι συγγραφείς: Groot, Bert de., Verschuren, Ria.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: English
Στοιχεία έκδοσης: Shankill: European Foundation for the Improvement of Living and Working Conditions, 1995
Ταξινομικός αριθμός: KET 364 NOS
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 00877nam a2200205 4500
001 1/10792
008 970821s1995 lu 00010 eng d
020 |a 9282755436 
035 |l 11142 
082 0 0 |a KET 364 NOS 
100 1 |a Nossent, S. M.  |q (Sonja M.) 
245 1 0 |a Working conditions in the European meat processing industry/  |c Nossent S.M., De Groot Bert, Verschuren Ria 
260 |a Shankill:  |b European Foundation for the Improvement of Living and Working Conditions,  |c 1995 
300 |a 93 p. ;  |c 30 cm. 
650 4 |a Meat industry and trade  |z European Economic Community countries. 
650 4 |a Work environment  |z European Union countries. 
700 1 |a Groot, Bert de. 
700 1 |a Verschuren, Ria. 
710 2 |a European Foundation for the Improvement of Living and Working Conditions (Eurofound). 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c KET  |e 20050721  |h KET 364 NOS  |p 00145315  |q 00145315  |t LOAN  |y 0  |4 1