Meat consumption in the European Community
Στοιχεία έκδοσης: (1994)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Working conditions in the European meat processing industry/
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | Nossent, S. M. |
|---|---|
| Corporate συγγραφέας: | European Foundation for the Improvement of Living and Working Conditions (Eurofound). |
| Άλλοι συγγραφείς: | Groot, Bert de., Verschuren, Ria. |
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | English |
| Στοιχεία έκδοσης: |
Shankill:
European Foundation for the Improvement of Living and Working Conditions,
1995
|
| Ταξινομικός αριθμός: |
KET 364 NOS |
| Θέματα: | |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Meat consumption in the European Community
Στοιχεία έκδοσης: (1994) -
Electrical and mechanical engineering directory
Στοιχεία έκδοσης: (2000) -
Encyclopedia of meat sciences
Στοιχεία έκδοσης: (2004) -
European working environment in figures : availability and quality of occupational health and safety data in sixteen European countries/
από: Nossent, S. M.
Στοιχεία έκδοσης: (1996) -
High level group on economic and social implications of industrial change : interim report
Στοιχεία έκδοσης: (1998)


