Έκθεση της Επιτροπής σχετικά με την ακτινοβόληση των τροφών για την περίοδο Σεπτέμβριος 2000 έως Δεκέμβριος 2001

Corporate συγγραφέας: Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο: Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, 9.10.2002
Διαθέσιμο Online: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/PDF/?uri=CELEX:52002DC0549&qid=1551424287141&from=EL
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
Φυσική περιγραφή: 20 σ.
ISSN: 0254-1483