Έκθεση της Επιτροπής σχετικά με την ακτινοβόληση των τροφών για την περίοδο Σεπτέμβριος 2000 έως Δεκέμβριος 2001
Corporate συγγραφέας: | Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο:
Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων,
9.10.2002
|
Διαθέσιμο Online: |
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/PDF/?uri=CELEX:52002DC0549&qid=1551424287141&from=EL |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Φυσική περιγραφή: |
20 σ. |
---|---|
ISSN: |
0254-1483 |