Έκθεση της Επιτροπής σχετικά με την ακτινοβόληση των τροφών για την περίοδο Σεπτέμβριος 2000 έως Δεκέμβριος 2001

Corporate συγγραφέας: Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο: Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, 9.10.2002
Διαθέσιμο Online: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/PDF/?uri=CELEX:52002DC0549&qid=1551424287141&from=EL
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 01113nam a22001811a 4500
001 1/26337
008 s2002 lu f 00010 gre d
022 0 |a 0254-1483 
028 3 1 |a KT-CO-01-565-GR-C 
035 |l 28172 
040 |a GR-PeUP 
084 |2 KET  |a COM (2002) 549 τελικό 
110 2 |a Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. 
245 1 0 |a Έκθεση της Επιτροπής σχετικά με την ακτινοβόληση των τροφών για την περίοδο Σεπτέμβριος 2000 έως Δεκέμβριος 2001  |c Επιτροπή των Ευρωπαικών Κοινοτήτων 
260 0 |a Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο:  |b Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων,  |c 9.10.2002 
300 |a 20 σ. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c KET  |e 20050519  |h KET COM (2002) 549 τελικό  |p COM (2002) 549  |q COM (2002) 549  |t NOLOAN  |y 23  |4 1 
856 7 8 |u https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/PDF/?uri=CELEX:52002DC0549&qid=1551424287141&from=EL