Ανάλυση του κλάδου του κρέατος στην Ελλάδα κατά το υπόδειγμα του M. Porter /

Κύριος συγγραφέας: Βλαχοστεργίου, Χριστίνα Κ.
Corporate συγγραφέας: Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Πειραιάς : [χ.ό.], 2006.
Ταξινομικός αριθμός: 664.9 ΒΛΑ
Θέματα:
Διαθέσιμο Online: http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1688
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
Φυσική περιγραφή: ix, 191 σ. : πιν. ; 30 εκ. + 1 δισκέτα Η/Υ.
Βιβλιογραφία: Περιέχει βιβλιογραφία.