Ανάλυση του κλάδου του κρέατος στην Ελλάδα κατά το υπόδειγμα του M. Porter /
| Κύριος συγγραφέας: | Βλαχοστεργίου, Χριστίνα Κ. |
|---|---|
| Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2006.
|
| Ταξινομικός αριθμός: |
664.9 ΒΛΑ |
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1688 |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
| Φυσική περιγραφή: |
ix, 191 σ. : πιν. ; 30 εκ. + 1 δισκέτα Η/Υ. |
|---|---|
| Βιβλιογραφία: |
Περιέχει βιβλιογραφία. |