Foodservice facilities planning /
| Κύριος συγγραφέας: | Kazarian, Edward A. |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | English |
| Στοιχεία έκδοσης: |
Westport, Connecticut :
AVI Pub.,
1983.
|
| Έκδοση: | 2nd ed. |
| Ταξινομικός αριθμός: |
642.5 KAZ |
| Θέματα: | |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
| Περιγραφή τεκμηρίου: |
Περιέχει ευρετήριο. |
|---|---|
| Φυσική περιγραφή: |
ix, 308 σ. ; 22 εκ. |
| ISBN: |
0870554360 |


