Foodservice facilities planning /
Κύριος συγγραφέας: | Kazarian, Edward A. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Στοιχεία έκδοσης: |
Westport, Connecticut :
AVI Pub.,
1983.
|
Έκδοση: | 2nd ed. |
Ταξινομικός αριθμός: |
642.5 KAZ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
LEADER | 00614nam a2200193 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1/32137 | ||
008 | 070205s1983 enk 00110 eng d | ||
020 | |a 0870554360 | ||
035 | |l 34484 | ||
040 | |a GR-PeUP | ||
082 | 0 | 0 | |a 642.5 KAZ |
100 | 1 | |a Kazarian, Edward A. | |
245 | 1 | 0 | |a Foodservice facilities planning / |c Edward A. Kazarian. |
250 | |a 2nd ed. | ||
260 | 0 | |a Westport, Connecticut : |b AVI Pub., |c 1983. | |
300 | |a ix, 308 σ. ; |c 22 εκ. | ||
500 | |a Περιέχει ευρετήριο. | ||
650 | 4 | |a Food service management. | |
852 | |a INST |b UNIPILB |c MAIN |e 20070207 |h 642.5 KAZ |p 00151954 |q 00151954 |t LOAN |y 0 |4 1 |