Foodservice facilities planning /
| Κύριος συγγραφέας: | Kazarian, Edward A. |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | English |
| Στοιχεία έκδοσης: |
Westport, Connecticut :
AVI Pub.,
1983.
|
| Έκδοση: | 2nd ed. |
| Ταξινομικός αριθμός: |
642.5 KAZ |
| Θέματα: | |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
| LEADER | 00614nam a2200193 a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 1/32137 | ||
| 008 | 070205s1983 enk 00110 eng d | ||
| 020 | |a 0870554360 | ||
| 035 | |l 34484 | ||
| 040 | |a GR-PeUP | ||
| 082 | 0 | 0 | |a 642.5 KAZ |
| 100 | 1 | |a Kazarian, Edward A. | |
| 245 | 1 | 0 | |a Foodservice facilities planning / |c Edward A. Kazarian. |
| 250 | |a 2nd ed. | ||
| 260 | 0 | |a Westport, Connecticut : |b AVI Pub., |c 1983. | |
| 300 | |a ix, 308 σ. ; |c 22 εκ. | ||
| 500 | |a Περιέχει ευρετήριο. | ||
| 650 | 4 | |a Food service management. | |
| 852 | |a INST |b UNIPILB |c MAIN |e 20070207 |h 642.5 KAZ |p 00151954 |q 00151954 |t LOAN |y 0 |4 1 | ||


