Foodservice facilities planning /

Κύριος συγγραφέας: Kazarian, Edward A.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: English
Στοιχεία έκδοσης: Westport, Connecticut : AVI Pub., 1983.
Έκδοση: 2nd ed.
Ταξινομικός αριθμός: 642.5 KAZ
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 00614nam a2200193 a 4500
001 1/32137
008 070205s1983 enk 00110 eng d
020 |a 0870554360 
035 |l 34484 
040 |a GR-PeUP 
082 0 0 |a 642.5 KAZ 
100 1 |a Kazarian, Edward A. 
245 1 0 |a Foodservice facilities planning /  |c Edward A. Kazarian. 
250 |a 2nd ed. 
260 0 |a Westport, Connecticut :  |b AVI Pub.,  |c 1983. 
300 |a ix, 308 σ. ;  |c 22 εκ. 
500 |a Περιέχει ευρετήριο. 
650 4 |a Food service management. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c MAIN  |e 20070207  |h 642.5 KAZ  |p 00151954  |q 00151954  |t LOAN  |y 0  |4 1