|
|
|
|
LEADER |
01243nam a2200229 4500 |
001 |
1/34841 |
008 |
080521s2008 gr bm 00110 gre d |
035 |
|
|
|l 37337
|
040 |
|
|
|a GR-PeUP
|
082 |
0 |
0 |
|a 615.8'54 ΜΑΤ
|
100 |
1 |
|
|a Ματζοράκη, Μαίρη Α.
|
245 |
1 |
2 |
|a Η τάση για υγιεινή διατροφή ως ευκαιρία ανάπτυξης μιας εταιρείας αλμυρών σνακ /
|c Μαίρη Μ. Ματζοράκη.
|
260 |
|
|
|a Πειραιάς :
|b [χ.ό.],
|c 2008.
|
300 |
|
|
|a iv, 152 σ. :
|b εικ., πίν., διαγρ. ;
|c 30 εκ. +
|e 1 οπτικό δίσκο Η/Υ.
|
502 |
|
|
|a Διατριβή (Δ.Ε.)--Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2008.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφία.
|
650 |
|
4 |
|a Διατριβές.
|
650 |
|
4 |
|a Διατροφή
|x Ποιότητα.
|
650 |
|
4 |
|a Διατροφή.
|
650 |
|
4 |
|a Εταιρείες
|x Διοίκηση και οργάνωση.
|
710 |
2 |
|
|a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
|
852 |
|
|
|a INST
|b UNIPILB
|c DISS
|e 20080528
|h 615.8'54 ΜΑΤ
|p 00155587
|q 00155587
|t LOAN
|y 0
|4 1
|