Encyclopedia of meat sciences

Μορφή: Ηλεκτρονική πηγή
Γλώσσα: English
Στοιχεία έκδοσης: San Diego, CA : Elsevier, 2004.
Θέματα:
Διαθέσιμο Online: http://www.sciencedirect.com/science/referenceworks/9780124649705
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 00875nam a2200217 a 4500
001 1/37811
008 090703s2004 cau 000 0 eng
020 |a 9780124649705 
035 |l 40425 
040 |a DLC  |c DLC  |d DLC  |d GR-PeUP 
041 |a eng 
245 0 0 |a Encyclopedia of meat sciences  |h [electronic resource] /  |c [edited by] Werner K. Jensen. 
260 |a San Diego, CA :  |b Elsevier,  |c 2004. 
300 |a Ένα html e-book. 
533 |a Ηλεκτρονικό βιβλίο  |e Τρόπος πρόσβασης μέσω διαδικτύου. 
650 4 |a Meat  |x Encyclopedias. 
650 4 |a Meat industry and trade  |x Encyclopedias. 
655 4 |a Electronic books. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c EBOOKS  |e 20100624  |p 00b40425  |q 00b40425  |t ONLINE  |y 0 
856 4 0 |u http://www.sciencedirect.com/science/referenceworks/9780124649705 
856 4 |d /webopac/covers/02/40425_9780124649705.jpg