Meat consumption in the European Community
Στοιχεία έκδοσης: (1994)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Encyclopedia of meat sciences
Αποθηκεύτηκε σε:
| Μορφή: | Ηλεκτρονική πηγή |
|---|---|
| Γλώσσα: | English |
| Στοιχεία έκδοσης: |
San Diego, CA :
Elsevier,
2004.
|
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: |
http://www.sciencedirect.com/science/referenceworks/9780124649705 |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Meat consumption in the European Community
Στοιχεία έκδοσης: (1994) -
Working conditions in the European meat processing industry/
από: Nossent, S. M.
Στοιχεία έκδοσης: (1995) -
Electrical and mechanical engineering directory
Στοιχεία έκδοσης: (2000) -
Encyclopedia of soils in the environment
Στοιχεία έκδοσης: (2004) -
Van Nostrand's scientific encyclopedia /
Στοιχεία έκδοσης: (1976)


