Concept research in food product design and development

Κύριος συγγραφέας: Moskowitz, Howard R.
Άλλοι συγγραφείς: Porretta, Sebastiano., Silcher, Matthias.
Μορφή: Ηλεκτρονική πηγή
Γλώσσα: English
Στοιχεία έκδοσης: Ames, Iowa : Blackwell Pub., 2005.
Θέματα:
Διαθέσιμο Online: http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/9780470290132
http://dx.doi.org/10.1002/9780470290132
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 01058naa a2200253 a 4500
001 1/39081
008 040728s2005 iau 000 0 eng
020 |a 9780470290132 (ebook) 
035 |l 41732 
040 |a DLC  |c DLC  |d DLC  |d GR-PeUP 
041 0 |a eng 
100 1 |a Moskowitz, Howard R. 
245 1 0 |a Concept research in food product design and development  |h [electronic resource] /  |c Howard R. Moskowitz, Sebastiano Porretta, Matthias Silcher. 
260 |a Ames, Iowa :  |b Blackwell Pub.,  |c 2005. 
300 |a Ένα html e-book. 
533 |a Ηλεκτρονικό βιβλίο  |e Τρόπος πρόσβασης μέσω διαδικτύου. 
650 4 |a Food  |x Sensory evaluation. 
655 4 |a Electronic books. 
700 1 |a Porretta, Sebastiano. 
700 1 |a Silcher, Matthias. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c EBOOKS  |e 20131128  |p 00b41732  |q 00b41732  |t ONLINE  |y 0 
856 4 0 |u http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/9780470290132 
856 4 0 |u http://dx.doi.org/10.1002/9780470290132 
856 4 |d /webopac/covers/02/41732_9780470290132.jpg  |z (ebook)