Better training for safer food : annual report 2009.

Corporate συγγραφέας: European Commission. Directorate-General for Health & Consumers.
Άλλοι συγγραφείς: Panella, Lauro., Chalus, Thierry.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Λουξεμβούργο : Υπηρεσία Eπισήμων Eκδόσεων των Ευρωπαικών Kοινοτήτων, 2010.
Ταξινομικός αριθμός: ΚΕΤ 664.07 BET
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 00890nam a2200205 a 4500
001 1/40274
008 100723s2010 lu ade n000 0 gre d
020 |a 9789279155819 
035 |l 43032 
040 |a GR-PeUP 
082 0 0 |a ΚΕΤ 664.07 BET 
245 0 0 |a Better training for safer food :  |b annual report 2009. 
260 |a Λουξεμβούργο :  |b Υπηρεσία Eπισήμων Eκδόσεων των Ευρωπαικών Kοινοτήτων,  |c 2010. 
300 |a 80 σ. :  |b εικ., διαγ., πιν. ;  |c 30 εκ. 
650 4 |a Food industry and trade  |x Quality control. 
650 4 |a Agricultural processing  |z European Union countries  |x Quality control. 
700 1 |a Panella, Lauro. 
700 1 |a Chalus, Thierry. 
710 2 |a European Commission. Directorate-General for Health & Consumers. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c KET  |e 20100723  |h ΚΕΤ 664.07 BET  |p 00161708  |q 00161708  |t LOAN  |y 0  |4 1