Better training for safer food : annual report 2008.
Στοιχεία έκδοσης: (2009)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Better training for safer food : annual report 2009.
Αποθηκεύτηκε σε:
Corporate συγγραφέας: | European Commission. Directorate-General for Health & Consumers. |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Panella, Lauro., Chalus, Thierry. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Λουξεμβούργο :
Υπηρεσία Eπισήμων Eκδόσεων των Ευρωπαικών Kοινοτήτων,
2010.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
ΚΕΤ 664.07 BET |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Better training for safer food : annual report 2008.
Στοιχεία έκδοσης: (2009) -
Υγιεινά τρόφιμα για τους πολίτες της Ευρώπης : η Ευρωπαϊκή Ένωση και η ποιότητα των τροφίμων
Στοιχεία έκδοσης: (2000) -
Assuring safety in the food chain : a European research priority.
Στοιχεία έκδοσης: (2009) -
Statistical quality control for the food industry /
από: Hubbard, Merton R.
Στοιχεία έκδοσης: (2003) -
Γενικευμένο σχέδιο HACCP για το βιομηχανικό γιαούρτι /
από: Τσαρούχας, Δημήτριος Β.
Στοιχεία έκδοσης: (2006)