Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποιήσεις και συσκευασίας τροφίμων : αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα και περιβάλλον /
Κύριος συγγραφέας: | Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Μποσνέα, Λουλούδα Α. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Θεσσαλονίκη :
University Studio Press,
2001.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
664.028 ΑΡΒ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Φυσική περιγραφή: |
382 σ. : εικ. ; 28 εκ. |
---|---|
Βιβλιογραφία: |
Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο. |
ISBN: |
9601209816 |