Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποιήσεις και συσκευασίας τροφίμων : αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα και περιβάλλον /

Κύριος συγγραφέας: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Άλλοι συγγραφείς: Μποσνέα, Λουλούδα Α.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Θεσσαλονίκη : University Studio Press, 2001.
Ταξινομικός αριθμός: 664.028 ΑΡΒ
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
Φυσική περιγραφή: 382 σ. : εικ. ; 28 εκ.
Βιβλιογραφία: Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο.
ISBN: 9601209816