Πιστοποιητικά ποιότητας τροφίμων : έρευνα της ελληνικής πραγματικότητας

Κύριος συγγραφέας: Χρήστου, Ελένη Γεωργίου.
Corporate συγγραφέας: Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Πειραιάς : [χ.ό.], 2001.
Ταξινομικός αριθμός: 363.19 ΧΡΗ
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
Φυσική περιγραφή: 86 σ. : πίν., σχεδ. ; 30 εκ.
Βιβλιογραφία: Βιβλιογραφία: σ. 84-86.