Καινοτόμες μορφές επιχειρηματικότητας για τη στρατηγική ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων /
από: Βερτσέκου, Μαρία.
Στοιχεία έκδοσης: (2010)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Ανάλυση κλάδου χυμών - αναψυκτικών. Η συμβολή της επιχειρηματικότητας στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του κλάδου /
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | Πολύζου, Μαρία Α. |
|---|---|
| Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2011.
|
| Ταξινομικός αριθμός: |
658.4012 ΠΟΛ |
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/4394 |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Καινοτόμες μορφές επιχειρηματικότητας για τη στρατηγική ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων /
από: Βερτσέκου, Μαρία.
Στοιχεία έκδοσης: (2010) -
Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας /
από: Πετράκης, Παναγιώτης Ε., 1953-
Στοιχεία έκδοσης: (2002) -
Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας /
από: Πετράκης, Παναγιώτης Ε., 1953-
Στοιχεία έκδοσης: (2003) -
Ανάλυση του κλάδου της αργυροχρυσοχοϊας και business plan εργαστηρίου /
από: Γεωργίου, Φίλιππος Α.
Στοιχεία έκδοσης: (2007) -
Ανάλυση του κλάδου των ξενοδοχειών: εντοπισμός παραγόντων καθορισμού του ανταγωνισμού στις ξενοδοχειακές επιχειρησεις, εκτίμηση τη σημασίας τους και ανάλυση του κλαδ́ου /
από: Κρασέ, Φανούλα Π.
Στοιχεία έκδοσης: (2003)