Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Τρόφιμα και ποτά
Αποθηκεύτηκε σε:
Μορφή: | Επιστημονικό περιοδικό |
---|---|
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Αθήνα :
Τρίαινα Εκδοτική,
[19--]
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://www.triana.com |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Χυμοί - Αναψυκτικά.
Στοιχεία έκδοσης: (1995) -
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε εταιρία εμπορίας, αποθήκευσης και διακίνησης ποτών σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000 /
από: Στρατηγός, Βασίλειος Δ.
Στοιχεία έκδοσης: (2008) -
Ο κλάδος των αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα : Ομάδα έρευνας : τρόφιμα - ποτά.
Στοιχεία έκδοσης: (1993) -
Μεταλλική συσκευασία τροφίμων και ποτών /
από: Χατζηλιάδου, Νατάσα.
Στοιχεία έκδοσης: (1989)