Citrus science and technology : vol.1: nutrition, anatomy, chemical composition and bioregulation /

Άλλοι συγγραφείς: Nagy, Steven,, Shaw, Philip,, Veldhuis, Matthew,
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: English
Στοιχεία έκδοσης: Connectucut: AVI publishing company, 1977.
Ταξινομικός αριθμός: 641.343 CI
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 00727nam a2200205 4500
001 1/12473
008 980313s1977 enk i 000 0 eng
020 |a 087055221X 
035 |l 12886 
040 |a DLC  |c GR-PeUP 
082 0 0 |a 641.343 CI 
245 0 0 |a Citrus science and technology :  |b vol.1: nutrition, anatomy, chemical composition and bioregulation /  |c edited by Steven Nagy, Philip E.Shaw, Matthew K. Veldhuis. 
260 |a Connectucut:  |b AVI publishing company,  |c 1977. 
300 |a 531p.;  |c 22 cm. 
500 |a Index. 
650 4 |a Citrus fruits. 
700 1 |a Nagy, Steven,  |e ed. 
700 1 |a Shaw, Philip,  |e ed. 
700 1 |a Veldhuis, Matthew,  |e ed. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c MAIN  |e 20040709  |h 641.343 CI  |p 00115952  |q 00115952  |t LOAN  |y 0  |4 1