Οργάνωση και λειτουργία ξενοδοχείου, τόμος Β΄ /
από: Καραγιάννης, Στέφανος Ν.
Στοιχεία έκδοσης: (1992)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Oργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων/
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Καραγιάννης, Στέφανος Ν. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Αθήνα:
Έλλην,
2000
|
Ταξινομικός αριθμός: |
658 ΚΑΡ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Οργάνωση και λειτουργία ξενοδοχείου, τόμος Β΄ /
από: Καραγιάννης, Στέφανος Ν.
Στοιχεία έκδοσης: (1992) -
Εστιατόριο : διοίκηση και oργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων /
από: Αρβανίτης, Κώστας.
Στοιχεία έκδοσης: (2016) -
Εισαγωγή στην οικονομική και διοικητική των επιχειρήσεων, Τόμος Ι/
από: Σταθόπουλος, Αθανάσιος Ν.
Στοιχεία έκδοσης: (2000) -
Διοίκηση τουρισμού και τουριστικών επιχειρήσεων /
Στοιχεία έκδοσης: (2000) -
Εστιατόριο : oργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας /
από: Αρβανίτης, Κώστας.
Στοιχεία έκδοσης: (2001)