Assuring safety in the food chain : a European research priority.
Στοιχεία έκδοσης: (2009)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Statistical quality control for the food industry /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Hubbard, Merton R. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Στοιχεία έκδοσης: |
New York :
Kluwer Academic/Plenum Publishers,
2003.
|
Έκδοση: | 3rd ed. |
Ταξινομικός αριθμός: |
664.07 HUB |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Assuring safety in the food chain : a European research priority.
Στοιχεία έκδοσης: (2009) -
Γενικευμένο σχέδιο HACCP για το βιομηχανικό γιαούρτι /
από: Τσαρούχας, Δημήτριος Β.
Στοιχεία έκδοσης: (2006) -
Υγιεινά τρόφιμα για τους πολίτες της Ευρώπης : η Ευρωπαϊκή Ένωση και η ποιότητα των τροφίμων
Στοιχεία έκδοσης: (2000) -
Better training for safer food : annual report 2009.
Στοιχεία έκδοσης: (2010) -
Better training for safer food : annual report 2008.
Στοιχεία έκδοσης: (2009)