Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας /
Κύριος συγγραφέας: | Ζωγράφος, Γεώργιος Χ. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2008.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
664.07 ΖΩΓ |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/2950 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
LEADER | 01382nam a2200241 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1/36016 | ||
008 | 080730s2008 gr bm 00110 gre d | ||
035 | |l 38539 | ||
040 | |a GR-PeUP | ||
082 | 0 | 0 | |a 664.07 ΖΩΓ |
100 | 1 | |a Ζωγράφος, Γεώργιος Χ. | |
245 | 1 | 0 | |a Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας / |c Γεώργιου Χ. Ζωγράφου. |
260 | |a Πειραιάς : |b [χ.ό.], |c 2008. | ||
300 | |a 146 σ. : |b πίν., διαγρ. ; |c 30 εκ. + |e 1 οπτικό δίσκο Η/Υ. | ||
502 | |a Διατριβή (Δ.Ε.)--Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2008. | ||
504 | |a Περιέχει βιβλιογραφία. | ||
650 | 4 | |a Διατριβές. | |
650 | 4 | |a Διατροφή |x Μέτρα ασφαλείας. | |
650 | 4 | |a Ποιοτικός έλεγχος |x Πρότυπα. | |
650 | 4 | |a Ιχθυοκαλλιέργεια |x Μέτρα ασφαλείας. | |
710 | 2 | |a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. | |
852 | |a INST |b UNIPILB |c DISS |e 20090122 |h 664.07 ΖΩΓ |p 00157453 |q 00157453 |t NOLOAN |y 23 |4 1 | ||
856 | 4 | 1 | |u http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/2950 |