Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων : σύστημα διαχείρισης HACCP/ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου σε χώρους εστίασης /
από: Αθανασοπούλου, Θεοφανώ Χ.
Στοιχεία έκδοσης: (2003)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Ζωγράφος, Γεώργιος Χ. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2008.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
664.07 ΖΩΓ |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/2950 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων : σύστημα διαχείρισης HACCP/ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου σε χώρους εστίασης /
από: Αθανασοπούλου, Θεοφανώ Χ.
Στοιχεία έκδοσης: (2003) -
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε εταιρία εμπορίας, αποθήκευσης και διακίνησης ποτών σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000 /
από: Στρατηγός, Βασίλειος Δ.
Στοιχεία έκδοσης: (2008) -
Ασφάλεια λιμένων και αερολιμένων : σύγκριση των προτύπων συστημάτων διαχείρισης /
από: Χρυσανθίδης, Δημήτριος Ι.
Στοιχεία έκδοσης: (2010) -
Ανάπτυξη συστήματος ασφαλούς διαχείρισης εταιρείας διαχείρισης δεξαμενοπλοίων /
από: Καλλέργης, Νικόλαος Α.
Στοιχεία έκδοσης: (2010) -
Ενοποίηση της Ευρωπαϊκής οδηγίας SEVEZO II με σημαντικά συστήματα διαχείρισης ποιότητας και περιβάλλοντος : αξιολόγηση της ενοποίησης της οδηγίας SEVEZO II με τα συστήματα ISO 9000 και ISO 14000 και το EMAS /
από: Χρονοπούλου, Νίκη Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (2004)