Τυροκομία /
Στοιχεία έκδοσης: (1990)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Ανάλυση του κλάδου των τυροκομικών προϊόντων με βάση το υπόδειγμα του M. Porter : η περίπτωση ελληνικής επιχείρησης /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Γρίβα, Μανθούλα Ι. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2009.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
338.177 3 ΓΡΙ |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/3115 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Τυροκομία /
Στοιχεία έκδοσης: (1990) -
Feta made in Greece, πολιτική εξαγωγών : case study η φέτα ΜΕΒΓΑΛ /
από: Σαχίνογλου, Φωτεινή.
Στοιχεία έκδοσης: (2006) -
Ανάλυση του υποκλάδου της τσιμεντοβιομηχανίας με βάση το υπόδειγμα των πέντε δυνάμεων του ανταγωνισμού του Porter /
από: Μαρούλης, Δημήτριος Χ.
Στοιχεία έκδοσης: (2007) -
Greek cheeses: a tradition of centuries /
από: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Στοιχεία έκδοσης: (1991) -
Ανάλυση του κλάδου επίπλων οικιακής χρήσης στην Ελλάδα σύμφωνα με το υπόδειγμα του Porter /
από: Χουντάλας, Νικόλαος Χ.
Στοιχεία έκδοσης: (2008)