Θερμικές διεργασίες στη βιομηχανία τροφίμων /
Κύριος συγγραφέας: | Αθανασόπουλος, Πάνος Ε. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Αθήνα :
Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος,
1984.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
338.19 ΑΘ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
LEADER | 00842nam a2200193 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1/7519 | ||
008 | 930726s1984 gr ade b 000 0 gre d | ||
035 | |l 7821 | ||
040 | |a GR-PeUP | ||
082 | 0 | 0 | |a 338.19 ΑΘ |
100 | 1 | |a Αθανασόπουλος, Πάνος Ε. | |
245 | 1 | 0 | |a Θερμικές διεργασίες στη βιομηχανία τροφίμων / |c Πάνος Ε. Αθανασόπουλος. |
260 | 0 | |a Αθήνα : |b Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος, |c 1984. | |
300 | |a 294 σ. : |b πίν., σχεδ. ; |c 23 εκ. | ||
504 | |a Περιέχει βιβλιογραφία. | ||
650 | 4 | |a Mass transfer. | |
650 | 4 | |a Heat |x Transmission. | |
710 | 2 | 0 | |a Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος. |
852 | |a INST |b UNIPILB |c MAIN |e 20040709 |h 338.19 ΑΘ |p 00129098 |q 00129098 |t LOAN |y 0 |4 1 |