Θερμικές διεργασίες στη βιομηχανία τροφίμων /

Κύριος συγγραφέας: Αθανασόπουλος, Πάνος Ε.
Corporate συγγραφέας: Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Αθήνα : Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος, 1984.
Ταξινομικός αριθμός: 338.19 ΑΘ
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 00842nam a2200193 a 4500
001 1/7519
008 930726s1984 gr ade b 000 0 gre d
035 |l 7821 
040 |a GR-PeUP 
082 0 0 |a 338.19 ΑΘ 
100 1 |a Αθανασόπουλος, Πάνος Ε. 
245 1 0 |a Θερμικές διεργασίες στη βιομηχανία τροφίμων /  |c Πάνος Ε. Αθανασόπουλος. 
260 0 |a Αθήνα :  |b Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος,  |c 1984. 
300 |a 294 σ. :  |b πίν., σχεδ. ;  |c 23 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφία. 
650 4 |a Mass transfer. 
650 4 |a Heat  |x Transmission. 
710 2 0 |a Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c MAIN  |e 20040709  |h 338.19 ΑΘ  |p 00129098  |q 00129098  |t LOAN  |y 0  |4 1